Make your own free website on Tripod.com
Kello-, kulta-, antiikki- ja design-markkinat
Kello-, kulta-, antiikki- ja design-markkinat
Laatukellojen, antiikin ja design-esineiden poistomarkkinat nyt käynnissä. Hinnat ovat pyyntöhintoja, joista voi jättää tarjouksensa puhelimitse tai meilitse. Kaikki kellot ovat käyneet läpi tarkastuksen ja ne on tarvittaessa yleiskunnostettu.

Esimerkiksi tällä sivustolla Photo Albumissa on laadukkaasti yleiskunnostettu Atlantic Worldmaster, joka on upea sveitsiläinen automaattikello. Kello on uudenveroinen ja hinnaltaan 175 euroa. Automaattikellot ovat pyörineet keinoranteissa vähintään neljä vuorokautta. Niiden käynti on pyritty säätämään kellosepällä mahdollisimman tarkaksi. Osa kelloista on uusia (tehtaan takuu) ja kauppaan kuuluu alkuperäinen laatikko sekä kaikki rannekkeen palat (tiedustele vaikkapa puhelimitse).

Pyrin lisäämään kelloja ja tavaraa jatkuvasti, joten laita tämä sivu kirjanmerkkeihisi ja vieraile uudelleen (paina aina uudelleen vierailusi aikana F5-näppäintä, jotta saat tuoreimman, päivitetyn sivun näyttöösi.

Katso tavaroiden kuvat galleriasta. Kuvat eivät tee oikeutta esineille, sillä monet niistä ovat luonnossa huomattavasti upeampia. Sopimuksesta voimme tavata ja voin ottaa mukaan haluamasi tavaran/tavarat. Postitse myynnissä lisään päälle vain todelliset postikulut tai Matkahuollon rahdin. Pääkaupunkiseudulla voin toimittaa ostokset suoraan kotiovelle. Myös vaihtokauppa on mahdollista.

SOITA 040 750 5800 tai meilaa iltempocosta@gmail.com
Vastaan yleensä aamusta iltaan. Matkustelen maailmalla runsaasti, joten varaudu toimituksissa muutaman päivän viiveeseen.

Lisää esineitäni on nähtävänä (eivät tällä sivulla olevat) AK Monogrammissa Hietalahden Antiikkihallissa Hietalahden torin itäpäässä (Teknillisen koulun päässä). Siellä sinua palvelee gemmologi ja kelloasiantuntija Aito Koskinen. Liike on avoinna päivisin (myös silloin, kun muut liikkeet ovat suljettu esim. kesällä).

Älä epäröi soittaa. Numeroni on siis 040 750 5800. Voit myös lähettää tekstiviestejä. Huomaa: käytetyistä kelloista suurin osa on yleiskunnostettu Sveitsissä, Le Loclessa suomalaisella kellosepällä (työtakuu).

Tervetuloa reiluille kaupoille! Tutustu kuviin klikkaamalla ja saat lisätiedot isompaan kuvaan tämän tekstin alle.
« previous | next »
Atlantic Worldmaster Automatic
Atlantic Worldmaster Automatic 
 
Hieno, uudenveroiseksi Sveitsissä entisöity Atlantic. Hp. 175 euroa. SWISS MADE.
Hy󶤹linen linkki
Hietalahden Antiikkihalli